Családi vezetőség

A hagyomány kötelez. A család összeköt. 

Hagyományos családi vállalkozásként vállalati kultúránk a helyi gyökereket, az igényességet, a tartós sikert, munkatársaink értékelését, és a vállalaton belül a közösség érzését tartja a legfontosabbnak. 2700 Festool munkatársunk mindegyike a Festool család tagja. 

Családi vállalkozás
A Festool harmadik generáció óta családi kézben lévő vállalat dinamikus sikertörténettel és folyamatosan felelősségteljes, és hosszú távú irányultsággal. A vállalatot Albert Fezer és Gottlieb Stoll alapította 1925-ben Esslingenben. 1971-ben Gottlieb Stoll elhunyt, fiai, Kurt és Wilfried vették át a vállalat vezetését. Lánya, Gerda Maier-Stoll 2000-ben egy természetbeni megosztási eljárás során vált a Festool márkanév tulajdonosává.
 

 

A mai vállalatvezetés élén Barbara Austel, Gottlieb Stoll unokája áll, a felügyeleti tanács elnökeként. A Festool márka erejébe és jövőjébe vetett hit minden családtag számára a legfontosabb volt és lesz is.
 • Helyszínek

  Telephelyek

  Célunk, hogy minden gyártelepünkön azonos, „Made in Germany” minőséget biztosítsunk.  További információk
 • Tények

  Számok és tények

  Festool – mély gyökerek és állandó növekedés: Számok, adatok és tények a hagyományos vállalatról. További információk
 • Cégtörténet

  Büszkék vagyunk vállalatunk 90 éves történetére. Ugyanakkor folyamatosan fejlesztjük magunkat a globális jövő irányába. További információk