Tipikus Festool

Robusztus, erőteljes, hatékony, megbízható és hosszú élettartamú. Ez az ami mind a végfelhasználóink, mind a szakkereskedőink eszébe jut elsőre ha a Festool-ra mint márkára gondol. 
- Kérjük, válasszon -

Igényesség

A jó soha nem elég jó nekünk

Igényesség valamit tökéletesen elkészíteni, és kiváló minőségben megvalósítani. Ez tipikusan jellemző a Festoolra. És ez jellemző a világpiacon vezető cégekkel és rejtett bajnokokkal teli környékünkre is, hiszen a sváb precizitás, két lábbal a talajon járás és a legnagyobb fokú minőségtudatosság kiemelkedő termékekhez és teljesítményekhez vezet.Sikertörténetünk

Családi vállalkozás

A hagyomány kötelez. A család összeköt.

Hagyományos családi vállalkozásként vállalati kultúránk a helyi gyökereket, az igényességet, a tartós sikert, munkatársaink értékelését, és a vállalaton belül a közösség érzését tartja a legfontosabbnak. 2700 Festool munkatársunk mindegyike a Festool család tagja.

A bal oldalon látható képen: Barbara Austel üzletvezető, Berta Stoll és a vállalatalapító, Gottlieb Stoll unokája

A Festool családi vállalkozás

Felhasználó barát

A legapróbb részletekig értjük felhasználóink kéréseit, igényeit.
Tapasztalt szakemberekkel, felhasználókkal, mérnökökkel karöltve dolgozunk együtt, a minél tökéletesebb gépek elkészítése érdekében. A  legelső munkamozzanattól kezdve már a fejlesztés elején együttműködünk a siker érdekében.Így készülnek el személyre, munkafolyamtokra "szabott" gépeink, melyek közös jellemzője: ergonomikus,  könnyű, robusztus, megbízható és felhasználóbarát. Ez a mindennapi munkát kényelmessé, stresszmentessé, gyorsabbá és kifizetőbbé teszi.  

Szakmai tanácsadás

Szofisztikált

Gépek kompromisszumok nélkül

Szakosodtunk a fa belsőépítészet, ács-, festő- és renoválási munkákra, valamint a járműfényezés-előkészítésre és finiselésre. Ezekben a szakmákban ismerjük ki magunkat a legjobban. Ennek megfelelően gépeink, tartozékaink és szervizünk tökéletesen az Ön, mint ezen szakmák professzionális gyakorlója igényeire vannak szabva.

Alkalmazási területeink

Festool SZERVIZ

Kompromisszum nélküli teljesítmény.
Közvetlen, praktikus és átfogó szervizszolgáltatás az Ön és a gépe számára. A kiváló gépek mellett kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat is kínálunk. Mindent megteszünk elégedettsége és a Festoolba vetett bizalma érdekében. Hiszen mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az.
Tudjon meg többet

Felelősségtudatosság

Felelősségvállalás a környezetünkért

Környezetünk védelme az egyik legfontosabb vállalati értékeink közé tartozik.

Környezetvédelmi jövőképünk
 • Cégtörténet

  Büszkék vagyunk vállalatunk 90 éves történetére. Ugyanakkor előre tekintünk, folyamatosan továbbfejlesztjük magunkat a globális jövő irányába, amely világunkat egyre szorosabbra összevonni látszik.

  A vállalat történetéhez
 • Alkalmazási területek

  Alkalmazási területek

  Szakosodtunk a fa belsőépítészet, ács-, festő- és renoválási munkákra, valamint a járműfényezés-előkészítésre és finiselésre. Igényünk a tökéletesség. Nem több és nem kevesebb. 

  Alkalmazási területek felfedezése
 • Festool csoport munkahelyek

  Munkalehetőség és karrier

  Személyzeti információinkat megtalálja a Festool csoport karrier oldalán.

  További információk