Tipikus Festool

Robusztus, erőteljes, hatékony, megbízható és hosszú élettartamú. Ez az ami mind a végfelhasználóink, mind a szakkereskedőink eszébe jut elsőre ha a Festool-ra mint márkára gondol. 
- Kérjük, válasszon -

Igényesség

A jó soha nem elég jó nekünk

Igényesség valamit tökéletesen elkészíteni, és kiváló minőségben megvalósítani. Ez tipikusan jellemző a Festoolra. És ez jellemző a világpiacon vezető cégekkel és rejtett bajnokokkal teli környékünkre is, hiszen a sváb precizitás, két lábbal a talajon járás és a legnagyobb fokú minőségtudatosság kiemelkedő termékekhez és teljesítményekhez vezet.Sikertörténetünk

Családi vállalkozás

A hagyomány kötelez. A család összeköt.

Hagyományos családi vállalkozásként vállalati kultúránk a helyi gyökereket, az igényességet, a tartós sikert, munkatársaink értékelését, és a vállalaton belül a közösség érzését tartja a legfontosabbnak. 2700 Festool munkatársunk mindegyike a Festool család tagja.

A bal oldalon látható képen: Barbara Austel üzletvezető, Berta Stoll és a vállalatalapító, Gottlieb Stoll unokája

A Festool családi vállalkozás

Felhasználó barát

A legapróbb részletekig értjük felhasználóink kéréseit, igényeit.
Tapasztalt szakemberekkel, felhasználókkal, mérnökökkel karöltve dolgozunk együtt, a minél tökéletesebb gépek elkészítése érdekében. A  legelső munkamozzanattól kezdve már a fejlesztés elején együttműködünk a siker érdekében.Így készülnek el személyre, munkafolyamtokra "szabott" gépeink, melyek közös jellemzője: ergonomikus,  könnyű, robusztus, megbízható és felhasználóbarát. Ez a mindennapi munkát kényelmessé, stresszmentessé, gyorsabbá és kifizetőbbé teszi.  

Szakmai tanácsadás

Szofisztikált

Gépek kompromisszumok nélkül

Szakosodtunk a fa belsőépítészet, ács-, festő- és renoválási munkákra, valamint a járműfényezés-előkészítésre és finiselésre. Ezekben a szakmákban ismerjük ki magunkat a legjobban. Ennek megfelelően gépeink, tartozékaink és szervizünk tökéletesen az Ön, mint ezen szakmák professzionális gyakorlója igényeire vannak szabva.

Alkalmazási területeink

Szervizközpontúság

Mindig gond nélkül – mindig elégedetten.

Festool márkaszervizünk, az összes többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan, a műhelyben és építési területen megismert professzionális igényekhez igazodnak, hogy Ön a lényegre koncentrálhasson: A MUNKÁJÁRA. Minden regisztrált gép profitál ingyenes SERVICE all-inclusive szolgáltatásunkból: 36 hónap ingyenes javítás és kopóalkatrész-csere, lopás esetén 36 hónapig új készülék, 7 napos tesztelés kockázat nélkül, pótalkatrészek biztosítása 10 évig.

A Festool szervizhez

Felelősségtudatosság

Felelősségvállalás a környezetünkért

Környezetünk védelme az egyik legfontosabb vállalati értékeink közé tartozik.

Környezetvédelmi jövőképünk
 • Cégtörténet

  Büszkék vagyunk vállalatunk 90 éves történetére. Ugyanakkor előre tekintünk, folyamatosan továbbfejlesztjük magunkat a globális jövő irányába, amely világunkat egyre szorosabbra összevonni látszik.

  A vállalat történetéhez
 • Alkalmazási területek

  Alkalmazási területek

  Szakosodtunk a fa belsőépítészet, ács-, festő- és renoválási munkákra, valamint a járműfényezés-előkészítésre és finiselésre. Igényünk a tökéletesség. Nem több és nem kevesebb. 

  Alkalmazási területek felfedezése
 • Festool csoport munkahelyek

  Munkalehetőség és karrier

  Személyzeti információinkat megtalálja a Festool csoport karrier oldalán.

  További információk