Gépek fa belsőépítészethez és ácsmunkákhoz

Gépek fa belsőépítészethez és ácsmunkákhoz

Az ács szakma az örökkévalóság számára készíti a tetőket, faházakat, lépcsőket és homlokzatokat. Ez a Festool professzionális gépeivel kezdődik. A Festool szinte minden alkalmazáshoz ideális megoldást nyújt, akár vágásról, fúrásról, csavarozásról, gyalulásról, csapozásról vagy hornyolásról van szó. Robusztus kialakítású, erőteljes és hatékony gépek – igény esetén kábel és csatlakozóaljzat nélkül is 18 V-os rendszerünkben. Ezek mind megfelelnek a tetőtér-beépítés, tetőfelújítás, fa belsőépítészet, homlokzatépítés és lépcsőépítés mindennapos kihívásainak.

Az Ön számára tervezve. Az Ön igényeire szabva.

Gép-kínálatunk fa belsőépítészethez

Hagyományos. De van jövője.

És a kezdetektől fogva rendszerben kapható.
Profi gépeket fejlesztünk. A minőségre és a megbízhatóságra fektetjük a hangsúlyt. És az innovatív ötletekre. Tehát az olyan részletekre, melyek a fa belsőépítészet során a vágást, fúrást és csavarozást még hatékonyabbá teszik. És egyben még kényelmesebbé teszik a munkát. Például akkumulátoros és vezetékes változatok, professzionális tartozékok és felhasználás-központú mobil elszívók által. Minden kompatibilis egymással. Rendszerben. 

A jó együttműködésre

A Festool rendszer ácsmunkákhoz.

Tetőtér-beépítés
Hatékonyság, egyedi kialakítás, előregyártás a műhelyben, helyszíni beigazítás, gerendák bekötése, fakötések, csapnyílások, precíz vágás, pontos marás. Erőteljes és multifunkciós szerszámok.

A PRECISIO CS 70 asztali vonó-leszabó fűrészhez
A KAPEX KS 120 gérvágóhoz
A HK 132 E kézi körfűrészhez
A CM 150 láncmaróhoz
A DURADRIVE DWC 18-2500 modellhez
A QUADRILL DR 20 fúrógéphez
A DOMINO XL DF 700 dübelmaróhoz

Fa belsőépítészet
Tökéletes előkészítés, elektromos hálózattól független munkavégzés, rossz fényviszonyok esetén, szűk helyeken végzett munka, ajtó- és ablakcsatlakozások, gerendák rögzítése, faösszekötések, 8 x 300 mm-es csavarok. Robusztus, megbízható, tartós és produktív gépek.

Tetőjavítás
Mobil, pormentes, méretpontos munkavégzés, szarufa-szigetelés, farost szigetelőlapok, ökológiai anyagok, tiszta munkakörnyezet, hőhidak kizárása, precíz vágás. Könnyű és erős szerszámok. Elszívómobilok a gép integrált részeként.

Homlokzatépítés
Kreativitás, a homlokzat mint a ház névjegye, alumínium kötőanyag, melamingyanta, cementkötésű gipszlap, fazsaluzat, hozzáillesztés az ablakbéléshez, tisztán megmunkált sarokcsatlakozások, csavarozás, gépek a kiváló minőségű és kifogástalan eredményért.

Lépcsőépítés
Innovatív, egyedi kialakítás, falépcsők, pofafalas lépcsők, csigalépcsők, durva kivágások, lépcsőfokok kimarása, kerítéslécek fúrása, tökéletes felületminőség, gépek és tartozékok a rendszercsomagban.

  • Videók

    Itt találja a fa belsőépítészet és ácsmunka témájú videókat. Sok örömet a böngészéshez!

    További információk
  • Festool TV

    Frank bemutatja Önnek, mennyi feladatot elvégezhet gépeinkkel. 

    További információk

Letöltések

Festool roadshow

Látogasson el a 2017-os roadshow-ra kereskedőjénél.
További információk

Hírlevél

Regisztráljon most, és legyen mindig jól informált.
Regisztrálás most

Új gép lopás esetén.

36 hónapos biztosítás lopás esetére.
Lopás esetén 30.000 Ft + Áfa önrész mellett vadonatúj cserekészüléket kap tőlünk.
További információk