Gépek fa belsőépítészethez és ácsmunkákhoz

Gépek fa belsőépítészethez és ácsmunkákhoz

Az ács szakma az örökkévalóság számára készíti a tetőket, faházakat, lépcsőket és homlokzatokat. Ez a Festool professzionális gépeivel kezdődik. A Festool szinte minden alkalmazáshoz ideális megoldást nyújt, akár vágásról, fúrásról, csavarozásról, gyalulásról, csapozásról vagy hornyolásról van szó. Robusztus kialakítású, erőteljes és hatékony gépek – igény esetén kábel és csatlakozóaljzat nélkül is 18 V-os rendszerünkben. Ezek mind megfelelnek a tetőtér-beépítés, tetőfelújítás, fa belsőépítészet, homlokzatépítés és lépcsőépítés mindennapos kihívásainak.

A termékekhez

Az Ön számára tervezve. Az Ön igényeire szabva.

Gép-kínálatunk fa belsőépítészethez

Hagyományos. De van jövője.

És a kezdetektől fogva rendszerben kapható.
Profi gépeket fejlesztünk. A minőségre és a megbízhatóságra fektetjük a hangsúlyt. És az innovatív ötletekre. Tehát az olyan részletekre, melyek a fa belsőépítészet során a vágást, fúrást és csavarozást még hatékonyabbá teszik. És egyben még kényelmesebbé teszik a munkát. Például akkumulátoros és vezetékes változatok, professzionális tartozékok és felhasználás-központú mobil elszívók által. Minden kompatibilis egymással. Rendszerben. 

A jó együttműködésre

A Festool rendszer ácsmunkákhoz.

Tetőtér-beépítés
Hatékonyság, egyedi kialakítás, előregyártás a műhelyben, helyszíni beigazítás, gerendák bekötése, fakötések, csapnyílások, precíz vágás, pontos marás. Erőteljes és multifunkciós szerszámok.

A PRECISIO CS 70 asztali vonó-leszabó fűrészhez
A KAPEX KS 120 gérvágóhoz
A HK 132 E kézi körfűrészhez
A DURADRIVE DWC 18-2500 modellhez
A QUADRILL DR 20 fúrógéphez
A DOMINO XL DF 700 dübelmaróhoz

Fa belsőépítészet
Tökéletes előkészítés, elektromos hálózattól független munkavégzés, rossz fényviszonyok esetén, szűk helyeken végzett munka, ajtó- és ablakcsatlakozások, gerendák rögzítése, faösszekötések, 8 x 300 mm-es csavarok. Robusztus, megbízható, tartós és produktív gépek.

Tetőjavítás
Mobil, pormentes, méretpontos munkavégzés, szarufa-szigetelés, farost szigetelőlapok, ökológiai anyagok, tiszta munkakörnyezet, hőhidak kizárása, precíz vágás. Könnyű és erős szerszámok. Elszívómobilok a gép integrált részeként.

Homlokzatépítés
Kreativitás, a homlokzat mint a ház névjegye, alumínium kötőanyag, melamingyanta, cementkötésű gipszlap, fazsaluzat, hozzáillesztés az ablakbéléshez, tisztán megmunkált sarokcsatlakozások, csavarozás, gépek a kiváló minőségű és kifogástalan eredményért.

Lépcsőépítés
Innovatív, egyedi kialakítás, falépcsők, pofafalas lépcsők, csigalépcsők, durva kivágások, lépcsőfokok kimarása, kerítéslécek fúrása, tökéletes felületminőség, gépek és tartozékok a rendszercsomagban.

  • Videók

    Itt találja a fa belsőépítészet és ácsmunka témájú videókat. Sok örömet a böngészéshez! További információk
  • Festool TV

    Frank bemutatja Önnek, mennyi feladatot elvégezhet gépeinkkel.  További információk

Letöltések

Hírlevél

Regisztráljon most, és legyen mindig jól informált.
Regisztrálás most

Festool SZERVIZ

Kompromisszum nélküli teljesítmény.
Közvetlen, praktikus és átfogó szervizszolgáltatás az Ön és a gépe számára. A kiváló gépek mellett kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat is kínálunk. Mindent megteszünk elégedettsége és a Festoolba vetett bizalma érdekében. Hiszen mi csak akkor vagyunk elégedettek, ha Ön is az.
Tudjon meg többet