Alkalmazási területek

Igényünk a tökéletesség. Nem több és nem kevesebb. Ezért teljesen termékeinkre koncentrálunk, azzal a céllal, hogy a professzionális szakembereknek tökéletesen átgondolt elektromos gépeket adhassunk a kezébe.
   
 • Asztalos

  Famegmunkálás és asztalosmunkák

  A famegmunkálás terén a Festool minden munkálathoz szakértelmet kínál:. akár vágásról, akár marásról, csiszolásról vagy gyalulásról van szó, a Festool évtizedek óta optimális elektromos kéziszerszámokat kínál minden olyan alkalmazáshoz, amely abszolút precizitást igényel a fa alapanyaggal való bánás során.
     
 • Fa belsőépítészet és ácsmunkák

  Az ács szakma az örökkévalóság számára készíti a tetőket, faházakat, lépcsőket és homlokzatokat. Ez a Festool professzionális gépeivel kezdődik. A Festool szinte minden alkalmazáshoz ideális megoldást nyújt, akár vágásról, fúrásról, csavarozásról, gyalulásról, csapozásról vagy hornyolásról van szó. Robusztus kialakítású, erőteljes és hatékony gépek – igény esetén kábel nélkül is 18 V-os rendszerünkben. Ezek mind megfelelnek a tetőtér-beépítés, tetőfelújítás, fa belsőépítészet, homlokzatépítés és lépcsőépítés mindennapos kihívásainak.

  Festool ácsmunkák
 • Festő

  A gyors lemunkálástól a különböző aljzatok tökéletes előkészítéséig a makulátlan felületekhez. Akár renoválásról, szárazépítésről, hőszigetelésről, akár szerelésről van szó, a Festool minden alkalmazáshoz a megfelelő gépet kínálja a festőknek a legjobb minőségben. Hozzá a tökéletesen egyeztetett rendszertartozékokat és minőségi csiszolóanyagokat a még nagyobb hatékonysághoz. Fedezze fel, hogyan dolgozhat a Festool megoldásaival idő- és költségtakarékosan, valamint pormentesen.

 • A felújítás és renoválás

  Munkájához hozzátartoznak a bonyolult feladatok a renoválás, felújítás és modernizálás során? Ehhez a Festoolnál megtalálhatja a megfelelő gépeket: különleges megoldások a valóban nehéz helyzetekhez, igényes profik számára az állagmegóvási munkákhoz: szanáló marók a különlegesen gyors lemunkáláshoz, robusztus és erőteljes keverőgépek, pontosan működő darabolórendszerek csempék és terméskő precíz vágásához. Minden alkalmazásra jellemző, hogy pormentes és egészséges munkavégzést biztosító, speciálisan kialakított tartozék és elszívómobil kapcsolódik hozzá.

 • Festool járműipar

  Autófényezés

  Mint kitűnő minőségű gépek és rendszerek gyártója, folyamatosan arra törekszünk, hogy a fényezőműhelyek munkáját megkönnyítsük és biztosítsuk a tökéletes felület eléréséhez szükséges eszközöket, kiegészítőket.