Aktuális

 • DOMINO BM cikk

  A Festool kibővíti Domino rendszerét

  Stabil keret-, állvány- és lapkötések készítése rugalmasan és gyorsan – a Festool jól bevált Domino rendszerével ezt írta fel lobogójára.
  De mit tegyünk, ha a megragasztott ágy nem fér át az ajtón? A kérdés megoldódott, mert mostantól választható az „oldható” program.
  Májusi kiadásában a BM szakfolyóirat beszámolt a Festool oldható sarok- és lapkötéséről.
 • Graffitiművészet és Rotex

  A graffitit nem csak festékszóróval lehet készíteni. Philipp Schwingeler fából készíti őket, és így alkot lenyűgöző szobrokat.
  Művészi alkotófolyamatának fontos része a csiszolás, mert pontosan a graffitinél fontos a nehezen megközelíthető helyek elérése.
  Így teszi Philipp Schwingelert a művészete a Rotex kipróbálásához tökéletes jelöltté. A „Nyírből E betű” nevű projektjénél megmutathatta a Rotex, mit is tud igazán.
  Festool Form-Schlüssig
 • Barbara Austel Festool

  Interjú Barbara Austellel és Dr. Christian Rolfs-szal

  A „möbelfertigung Handwerk-Spezial” exkluzív interjújában Barbara Austel és Dr. Christian Rolfs arról beszél, milyen stratégiákkal vált sikeressé a Festool vállalat, hol fektet be középtávon, milyen határai vannak az akkus technológiának, és mennyiben változtatja meg az üzletágat a digitalizálódás.
  Ebben a kiadásban többet megtudhat a Festool több mint 90 éves történetéről Barbara Austeltől, az igazgatótanács tagjától és a Festo alapítójának, Gottlieb Stollnak az unokájától, és Dr. Christian Rolfstól, a TTS AG igazgatótanácsának elnökétől.
 • Kiállítások

  Itt juthat el közvetlenül összes kiállítási dátumunkhoz. További információk
 • Festool rendezvények

  Rendezvények

  Itt juthat el közvetlenül roadshow-inkhoz és forgalmazó partnereinknél rendezett házi kiállításaink időpontjaihoz. További információk
 • Végfelhasználói tréningek

  Itt találja végfelhasználói tréningjeink átfogó kínálatát. Feltöltés alatt. További információk