Pótalkatrészek

Pótalkatrészt keres?

Fontos tudnivaló a pótalkatrészek használatával kapcsolatban

Minőségi és biztonsági okokból minden Festool gépeket kizárólag csak arra feljogosított szerviz javíthat. Javasoljuk, hogy a javítással közvetlenül bennünket bízzon meg.

+36-1-297-1350

Törvényi előírás, hogy a gépház minden megbontása után végre kell hajtani a szakmai egyesület 3. és 4. jelű előírásainak, valamint a DIN VDE 0701/0702 irányelvnek megfelelő biztonsági ellenőrzést. Ezt csak speciális képzettséggel rendelkező műszerész végezheti el.
Sok esetben speciális eszközökre is szükség van az előírásszerű javításhoz. Kérjük, vegye figyelembe, hogy szakszerűtlen javítási kísérlet esetén minden garancia- és szavatossági igény érvényét veszíti.
Ezért kifejezetten nem tanácsoljuk a saját kezű javításokat.

 

Pótalkatrészek keresése és megrendelése

A géphez való megfelelő pótalkatrész megtalálásához a gép pontos típusa és az alkatrész cikkszáma (T-Nr.) szükséges. Ezek az adatok közvetlenül megtalálhatók a gép adattábláján és a garancia dokumentációjában. 

Tovább a pótalkatrész-katalógushoz
  1. Helyi díjszabással hívható vezetékes hálózatból
  2. A pótalkatrész-katalógusunkban feltüntetett árak Magyarországra és az árlistában megjelölt időtartamra vonatkoznak. Ez az árlista felvált minden korábbi ármegjelölést.