A teljes körű javítási szolgáltatás részletei

  Javítási megbízás

  A javítási megbízást telefonon és közvetlenül e-mailen keresztül is megadhatja:

  Telefon: +36-1-297-1350
  E-mail: info@festool.hu

  Javítási megbízásokkal a Festool szakkereskedőhöz is fordulhat. Vegye azonban figyelembe, hogy a megnövekedett szállítási és kommunikációs utak miatt a teljes feldolgozási idő is meghosszabbodhat.


  Szállítás

  Csomagszállító partnerünk – a GLS – szállítási követelményeinek eleget téve kérjük, hogy a márkaszervizünkbe beküldött gépeket minden esetben csomagolják be egy papírdobozba/kartonba. A gépek Systainer-ei nem minősülnek megfelelő csomagolásnak.

  Köszönjük együttműködését. 

  Javítás lebonyolítása

  Amint a gép beérkezett hozzánk, ellenőrizzük, hogy fennáll-e a garanciális javítás lehetősége. Ha az Ön gépét all-inclusive garanciára1 regisztrálták, és a garanciális idő még nem telt el, akkor ingyenesen profitálhat a teljes körű javítási szolgáltatásunkból2. Ebben az esetben a javítás az Ön számára teljesen ingyenes – átvállaljuk a klasszikus kopóalkatrészek cseréjének és a szállítás költségeit is. 

  Ha a gépre vonatkozó garanciális idő lejárt, akkor a hibaelemzést követően árajánlatot készítünk. 25.000 Ft + áfa költség alatt árajánlat nélkül javítjuk a gépet, 25.000 Ft + Áfa javítási költség felett árajánlatot küldünk, melynek az érvényessége 30 naptári nap. Amennyiben az árajánlat határidejének lejártáig nem kapunk választ, úgy a gépet szétszerelt állapotban küldjük vissza. Abban az esetben, ha a megrendelő a javítást nem kéri, úgy a gépet szétszerelt állapotban küldjük vissza. A korábbi gyakorlatban használt 2.000 Ft + Áfa bevizsgálási díjat már nem alkalmazzuk. Amennyiben a javítást nem rendelik meg, úgy a gépet szétszerelt állapotban, bevizsgálási díj nélkül küldjük vissza.

   

  Kérdései vannak a teljes körű javítással kapcsolatban?

  Az All-inclusive garanciával vagy a teljes körű javítással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre a választ a FAQ részben találja.

  Tovább a teljes körű javításdal kapcsolatos FAQ részhez
  1. All-inclusive garancia – érvényes az összes a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrált Festool gépre. A Festool garanciális szolgáltatási feltételei a www.festool.hu/szerviz oldalon találhatók.
  2. „Teljes körű ingyenes javítás“ érvényes az akkuegységekre és a töltőberendezésekre is, azonban ez nem érvényes az egyéb fogyóanyagokra és tartozékokra, valamint akkor, ha a felhasználó saját maga szerelte szét a készüléket, a szakszerűtlen használat, nem eredeti alkatrészek használata által okozott károkra, a normál felhasználást jelentősen meghaladó igénybevétel esetén.