Készen áll.

A könnyebb munkavégzés érdekében.


Ön is támaszt bizonyos elvárásokat a gépeivel szemben? Legyen szó akár személyes preferenciáról, akár felhasználás-specifikus előfeltételekről? Mit szólna ahhoz, ha a sok kompromisszum helyett létezne egy olyan megoldás, amely mindent egyesít, és ezáltal érezhetően megkönnyíti a mindennapi munkát?

Készen áll.

Testre szabott akkumegoldásokkal.

Válasszon egy szakterületet
Összes alkalmazás
Famegmunkálás és asztalosmunkák
Faépítkezés és ácsműhely
Festő
Felújítás és renoválás
Még több szabadság vágás közben.
ÚJ!
Akkus kézi billenőbúrás körfűrész
HKC 55
ÚJ!
Akkus merülőfűrész
TSC 55
Akkus szigetelőanyag fűrészek
ISC 240
ÚJ!
Akkus szúrófűrész
CARVEX PSC 420 és PSBC 420
ÚJ!
Akkus VECTURO
OSC 18
Még nagyobb könnyedség fúrás és csavarozás során.
ÚJ!
Akkus ütvefúró-csavarbehajtó gép
QUADRIVE PDC 18/4 / DRC 18/4
ÚJ!
Akkus fúró-csavarbehajtó
T 18+3 / C 18
ÚJ!
Akkus fúrókalapács
BHC 18
ÚJ!
Akkus építkezési csavarbehajtó
DURADRIVE DWC 18
ÚJ!
Akkus fúró-csavarbehajtó
CXS/TXS
A kényelmesebb csiszolásért.
ÚJ!
Akkus deltacsiszoló
DTSC 400/ETSC 125/RTSC 400
Jobb megvilágítás és telített hangzás.
ÚJ!
Digitális rádió
SYSROCK BR 10 / BR 10 DAB+
ÚJ!
Munkalámpa
SYSLITE UNI / SYSLITE KAL II
Az abszolút megbízható vágáshoz és csiszoláshoz.
ÚJ!
Akkus sarokcsiszoló
AGC 18
Elérhető szeptembertől
ÚJ!
Akkus szabadkezes vágórendszer
DSC-AGC 18 FH
Elérhető szeptembertől

Készen áll.

Egyedi és nagy teljesítményű megoldásokhoz.

 • Pormentes munkavégzés könnyedén

  A Bluetooth® akkuegység használatával az akkus gép bekapcsolásakor automatikusan elindul az elszívómobil. Az összes 18 V-os akkuegység Bluetooth® technológiával együtt kapható.

 • Robusztusabb kivitel

  Az öntött elektronikának köszönhetően az akkumulátorok és a töltőberendezések robusztusan ellenállnak a külső hatásoknak. Továbbá szélsőséges hőmérsékletek esetén is ellenállók: az akkumulátorok -10 °C és +50 °C között tárolhatók és használhatók.

 • Nagy teljesítményű akkumulátorok hosszú távra

  Lítium-ionos akkuval a hosszabb üzemidők érdekében. Kapható 6,2 Ah, 5,2 Ah és 3,1 Ah kapacitással. A nagy áramerősségnek ellenálló cellák hosszú élettartamot garantálnak. Ezek a legnagyobb terheléseket – például a vágási alkalmazások at – is éveken át gond nélkül kibírják.

 • Kompatibilitás

  Az Ergo akkuegység a TCL 6 és SCA 8 töltőberendezéssel kompatibilis.

 • Gyors újbóli felhasználás

  Hűtőfunkció a gyorsabb rendelkezésre állás érdekében és lényegesen nagyobb töltési teljesítmény az AIRSTREAM technológiának köszönhetően.

 • A PowerSelecttel mindig pontosan azt kapja, amire az akkumulátoros rendszeréhez éppen szüksége van. Például különálló gépeket, akkumulátorokat és töltőberendezéseket.

 • Egyedülálló: ingyenes teljes körű javítás* – beleértve az akkukat is.

  Gyors, alapos és az első három évben teljesen díjmentes. Javításunk első osztályú szolgáltatás. Az all-inclusive** garancia keretében még az olyan jellegzetesen kopó alkatrészeket is díjmentesen kicseréljük, mint a szénkefék, a golyóscsapágyak vagy a tömítőgyűrűk. Tehát röviden: száz százalékos javítás nulla költséggel. Ráadásul: mindez az akkumulátorokra és a töltőberendezésekre is vonatkozik.*

Készen áll.

A kezdőoldal új szerkezete gyors áttekintést tesz lehetővé.

Készen áll.

További információkért.

A Bluetooth® márkanév és az emblémák a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és a TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG és így a Festool licenc alapján használja ezeket.

* A következő esetekben nem jár a „teljes körű költségmentes szerviz” a szolgáltatási feltételeink értelmében: nem megfelelő fogyóanyag és tartozék használata esetén, a nem eredeti tartozék és pótalkatrész használatából fakadó kár esetén, a normál felhasználást jelentősen meghaladó igénybevétel esetén, valamint, ha a felhasználó saját maga szerelte szét a készüléket.

** All-inclusive garancia – érvényes az összes 2013. 04.02. után vásárolt és a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrált Festool gépre. További információk és a szolgáltatási feltételek a www.festool.hu/szerviz oldalon találhatók.