CT MINI és MIDI

Kompakt. Mobil. Átgondolt.

Tökéletes társ a műhelyen kívüli munkáknál: az új CT MINI és MIDI kompakt elszívómobil.

Compact MINI MIDI

Az új CT MINI és MIDI kompakt elszívómobilok.

A porok elszívása fontos: az egészség védelme érdekében, az ügyfélnél a pozitív benyomás eléréséhez, és a precíz eredményekhez a munkaterületre való szabad rálátás miatt. De a mobilitás is döntő szerepet játszik. A kompakt mobil elszívók ideális társat jelentenek a javítási és szerelési munkáknál. Akár a műhelyben, akár az ügyfélnél a helyszínen, minden olyan helyzetben, ahol a pormentes munkavégzésnek mobilnak és alaposnak kell lennie. Ezekre az esetekre készült a CT MINI és a CT MIDI elszívómobil. Minden járműben elférnek, a kompakt méretnek és a csekély tömegnek köszönhetően különösen könnyen szállíthatók. Emellett sok átgondolt újítást tartalmaznak, amelyekkel a pormentes munkavégzés még egyszerűbb és kényelmesebb.
Compact MINI MIDI
Az új kompakt elszívók áttekintése

Részletes termékismertető

 • Beépített Bluetooth technológia

  Beépített Bluetooth® technológia

  Az elszívómobil távvezérléssel vagy Bluetooth® akkuegységgel történő automatikus bekapcsolásához. Utólagos beszerelésre nincs szükség.

 • Érintős kezelőfelület

  Érintős kezelőfelület

  Új és intuitív érintős kezelőfelület a forgógombok helyett – a legegyszerűbb kezelés kesztyűben és szennyeződések esetén is. Az elszívó bekapcsolás után rögtön automata üzemmódba van. 

 • M porosztály

  M osztályú porokhoz

  CTM MIDI kompakt elszívó M porosztályú, egészségre veszélyes porokhoz, automatikus szívótömlő-felismeréssel. Az elszívó ezáltal automatikusan képes a helyes elszívótömlő-átmérőre beállni. 

 • Belső tömlőtartó

  Mindennek megvan a helye

  A belül elhelyezett tömlőtároló még egyszerűbbé teszi a sima elszívótömlő elrakását, és gondoskodik a biztonságos és tiszta szállításról. Nincsenek kiálló részek.

 • Manuális tisztítás

  Manuális tisztítás

  Ha a szűrő vagy a szűrőzsák eltömődött, akkor a kézi főszűrő-, valamint a szűrőzsák-letisztítással helyreállítható a szívási teljesítmény, és ezáltal jelentősen növelhető a töltés mértéke.

 • Szűrőcsere

  Szűrőcsere kívülről

  Gyorsan, könnyen és szerszám nélkül.

Egyszerűen kommunikatív.
Az új CTL MINI, CTL MIDI és CTM MIDI kompakt elszívómobilba már be van építve a Bluetooth® technológia. Segítségével az elszívómobil egyszerűen távvezérelhető:
Bluetooth távvezérlés

Távvezérléssel

Kényelmes, és megtakarítja az utat az elszívómobilig.

Bluetooth távvezérlés

Bluetooth® akkuegységekkel

5,2 Ah és 6,2 Ah kapacitással már kapható, és a kínálat most kiegészül a különösen könnyű és erőteljes 3,1 Ah-s Ergo és 3,1 Ah-s kompakt akkuegységgel. A Bluetooth® akkuegységek kommunikálnak az elszívómobillal, és az akkus gép beindításakor automatikusan beindítják azt. 
Időmegtakarítás

Valódi időmegtakarítás a csiszolásban.

Különösen az akkus csiszolókkal és a Bluetooth® Ergo akkuegységekkel meggyőző az új CT MINI és MIDI. Az akkuegység kommunikál az elszívómobillal, és az akkus csiszoló bekapcsolásakor elindítja azt. Így gondoskodik az építkezésen a legnagyobb fokú mobilitásról és kényelemről.
Időmegtakarítás
 1. A Bluetooth® márkanév és az emblémák a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és a TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG és így a Festool licenc alapján használja ezeket.