- Kérjük, válasszon -
Online vásárlás

Válasszon ki egy online áruházat, közvetlenül oda irányítják át

{{'Kapható {0} online áruházban'.format(ctrl.counter)}} {{'Kapható {0} online áruházban'.format(ctrl.counter)}}
Helyi szakkereskedő

Találja meg gyorsan és egyszerűen a helyi szakkereskedőt a szakkereskedő-keresőnkkel

Tovább a kereskedő kereséséhez
ÚJ Rendelési szám 575710

Akkus deltacsiszoló DTSC 400 Li 3,1 I-Plus

DTSC 400 Li-Basic DTSC 400 Li 3,1 I-Plus DTSC 400 Li 3,1 I-Set

Készletváltozatok

Tovább a kereskedő kereséséhez

Szállítási terjedelem és változatok

DTSC 400 akkus deltacsiszoló
 • Ez a gép

  Akkus deltacsiszoló DTSC 400 Li 3,1 I-Plus
  156800,00 ÁFA nélkül
  199136,00 ÁFA-val.
  Szállítási terjedelem

  2x  BP 18 Li 3,1 ERGO-I akkumulátoregység

  TCL 6 gyorstöltő készülék 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  hálózati töltőadapter, ACA 18 V ERGO (csatlakoztatható hálózati kábellel) 1x 

  Hosszú élettartamú porzsák 1x 

  StickFix csiszolótalp 100 x 150 mm 1x 

  Csomagolás

  SYSTAINER-ben SYS 2 T-LOC

  Szállítási terjedelem részletei
 • Összehasonlított termék

  Akkus deltacsiszoló DTSC 400 Li-Basic
  92500,00 ÁFA nélkül
  117475,00 ÁFA-val.
  Szállítási terjedelem

  BP 18 Li 3,1 ERGO-I akkumulátoregység 1x 

  TCL 6 gyorstöltő készülék 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  hálózati töltőadapter, ACA 18 V ERGO (csatlakoztatható hálózati kábellel) 1x 

  Hosszú élettartamú porzsák 1x 

  StickFix csiszolótalp 100 x 150 mm 1x 

  Csomagolás

  SYSTAINER-ben SYS 2 T-LOC

  Részletek feltüntetése
 • Összehasonlított termék

  Akkus deltacsiszoló DTSC 400 Li 3,1 I-Set
  198400,00 ÁFA nélkül
  251968,00 ÁFA-val.
  Szállítási terjedelem

  2x  BP 18 Li 3,1 ERGO-I akkumulátoregység

  TCL 6 gyorstöltő készülék 1x 

  Festool PROTECTOR 1x 

  hálózati töltőadapter, ACA 18 V ERGO (csatlakoztatható hálózati kábellel) 1x 

  Hosszú élettartamú porzsák 1x 

  StickFix csiszolótalp 100 x 150 mm 1x 

  Csomagolás

  SYSTAINER-ben SYS-COMBI 2

  Részletek feltüntetése

Az ergonomikus akkus sarokcsiszoló.

Az új RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkus kompakt csiszolók különleges mozgásszabadságot biztosítanak a munkavégzés során. Az erőteljes 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregység a 3,1 Ah kapacitásával a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményt garantál. Ez a kulcsa a különlegesen kompakt, kiegyensúlyozott súlyelosztású kialakításnak, a mindössze 1,4 kg tömegű, tökéletesen ergonomikus kivitelnek. A gép saját elszívása a hosszú élettartamú porgyűjtő tasakkal a gép rugalmas kezelését teszi lehetővé – fáradságmentes munkavégzés fej feletti, függőleges felületeken vagy nehezen hozzáférhető helyeken is. A Bluetooth® akkumulátoregység az problémamentes munkavégzést tesz lehetővé egy Bluetooth®-képes elszívómobillal kombinálva, és gondoskodik arról, hogy AUTO üzemmódban az akkus csiszoló bekapcsoláskor automatikusan elindítsa az elszívót. A korlátlan üzemidő érdekében az akkumulátoregység a plug it-hálózati csatlakozóra cserélhető – ideális megoldás helyhez kötött alkalmazásoknál és Festool elszívómobillal történő használat esetén.

 • Mobil fáradságmentes munkavégzés: vezeték és tömlő nélkül, tökéletes ergonómiával, csekély magassággal és mindössze 1,4 kg tömeggel
 • Erős: a 18 V-os Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményt nyújt
 • Megszakításmentes: a 3,1 Ah kapacitású akkumulátoregységek révén, amelyek üzemideje hosszabb, mint a töltés ideje
 • Korlátlan üzemidő: tartós használathoz az akkumulátoregység lecserélhető hálózati adapterre (készletben, és tartozékként kapható)
 • Pormentes és egészséges: extra tartós poliészter filcből készült, hosszú élettartamú porzsákkal együtt vagy Festool elszívómobillal
 • Kevesebb utólagos megmunkálás: PROTECTOR az ablaktáblák, -keretek és -betétek kímélő hosszanti csiszolásához
 • Kényelmes elszívás: az akkumulátoregység Bluetooth® kapcsolaton keresztül kommunikál a CLEANTEC elszívómobil Bluetooth® moduljával (CT 26/36/48 eszközöknél tartozékként rendelhető, CT MINI I és MIDI I esetén közvetlenül beépítve), és az akkus csiszoló bekapcsolásakor automatikusan elindítja az elszívómobilt

Termék főbb jellemzői

 • Kényelmes és biztonságos:

  Ergonomikus munkavégzés vezeték nélkül a 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregységgel és kompakt felépítés elektromos hálózattól függetlenül, fáradságmentesen, minden alkalmazási tartományban.

 • Jobb eredményt gyorsabban:

  A 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő kitartó, megszakításmentes csiszolást biztosít.

 • A rendszer jelenti a különbséget.

  A Festool elszívómobilokkal való rugalmas kombinálhatóságról a 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregység gondoskodik: Bluetooth® kapcsolaton keresztül kommunikál a CLEANTEC elszívómobil Bluetooth® moduljával (CT 26/36/48 eszközöknél tartozékként rendelhető, CT MINI I és MIDI I esetén közvetlenül beépítve), és az akkus csiszoló bekapcsolásakor automatikusan elindítja az elszívómobilt. A tartós használatnál elérhető korlátlan üzemidő érdekében a 18 V-os Ergo akkuegység egyszerűen kicserélhető a plug-it hálózati adapterre (a készlet tartalmazza, és tartozékként is kapható).

Részletes termékismertető

 • Maximálisan mobil

  Fáradságmentes munkavégzés fej felett, függőlegesen és a nehezen hozzáférhető helyeken – vezeték és tömlő nélkül, tökéletes ergonómiával, mindössze 1,4 kg tömeggel (akkuval együtt), tökéletesen kiegyensúlyozott súlyelosztással és alacsony kivitelben.

 • Erős és kitartó

  A 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregység a szénkefe nélküli EC-TEC motorral együtt a vezetékes készülékeknek megfelelő teljesítményű csiszolást és teljesítményt biztosít.

 • Megszakításmentes munkavégzés

  A 3,1 Ah-s kapacitású Bluetooth® akkumulátoregységeknek köszönhetően, amelyek üzemideje hosszabb, mint a töltési ideje.

 • Egyszerűen kommunikatív

  A Bluetooth® ergonomikus akkumulátoregység Bluetooth® kapcsolaton keresztül kommunikál a CLEANTEC elszívómobil Bluetooth® moduljával (CT 26/36/48 eszközöknél tartozékként rendelhető, CT MINI I és MIDI I esetén közvetlenül beépítve), és az akkus szerszám bekapcsolásakor automatikusan elindítja az elszívómobilt. Így az akkus csiszoló használata során a teljes Festool porelszívó rendszer előnyeit élvezheti.

 • Egyedülálló: akkuval vagy vezetékkel

  Minden olyan alkalmazáshoz, amely még hosszabb üzemidőt igényel, a 18 V-os Bluetooth® Ergo akkumulátoregység a plug it-hálózati adapterre cserélhető (készletben és tartozékként is kapható). Így a plug it-kábellel korlátlan üzemidejű vezetékes készülék jön létre, ideális megoldás egy Festool elszívómobillal történő használathoz.

 • Pormentes és egészségesebb

  Az extra tartós poliészter filcből készült (üríthető és újrafelhasználható), hosszú élettartamú porzsákkal, vagy egy Festool elszívómobillal együtt.

 • Biztos elszívás az új CLEANTEC rendszerrel

  Az integrált bajonettzár gyorsan és biztonságosan összeköti a szívótömlő csatlakozó karmantyúját az elektromos gép elszívócsonkjával. És ugyanennyire gyorsan le is csatlakoztatható – mégpedig akkor, amikor szeretné, nem pedig véletlenül.

 • Tökéletesen illeszkedik a kézbe

  A Softgrip fogantyúnak, valamint a bal- és jobbkezesek számára is ergonómiai szempontból tökéletesen elhelyezett kapcsolónak köszönhetően kényelmes fogás.

 • Kevesebb utómunka

  PROTECTOR az ablaktáblák, -keretek és -betétek kímélő hosszanti csiszolásához.

 • A rendszer jelenti a különbséget

  A tökéletes felületminőségnél minden apró részlet számít. Ezért a Festoolnál minden feladathoz rendelkezésre áll a megfelelő csiszolóanyag. A garantáltan gazdaságos munkához, kifogástalan eredménnyel, a durvacsiszolástól kezdve egészen a finomcsiszolásig.

 • A legkeményebb alkalmazásokhoz készült

  Különlegesen robusztus és hosszú élettartamú, természetesen a 3 éves all-inclusive csomaggal. Regisztrálja a gépet, és élvezze a SERVICE all-inclusive minden előnyét. A SERVICE all-inclusive szolgáltatások az akkumulátoregységekre és töltőberendezésekre is vonatkoznak.

A főbb alkalmazási területek

 • Vezeték nélküli csiszolás, ahol nincs lehetőség áramcsatlakozásra, vagy nagyon bonyolult lenne (pl. kültéren, állványon)
 • Mobil munkavégzés, ha az alkalmazásban a hálózati kábel és az elszívótömlő zavaró lenne (pl. függőleges felületek, fej feletti csiszolás, élzárók letisztítása...)
 • Ideális függőleges felületekhez vagy fej feletti munkákhoz
 • Egykezes csiszolás kicsi és keskeny felületeken
 • Festékek és lakkok lecsiszolása az ablakkeretről, ajtókeretről és a tetőpárkányról
 • Csatlakoztatható hálózati adapterrel korlátlan üzemidejű csiszológépként használható elektromos tartós üzemben – ideális belső téren Festool mobil elszívóval történő használatra
 • Kényelmes munkavégzés elszívással – a Bluetooth® elszívómobil AUTO üzemmódban automatikusan elindítja a Bluetooth®-képes elszívómobilt

Jellemző tulajdonságok

 • Antisztatikus funkció

  Antisztatikus funkcióval ellátott elszívómobilok és gépek a munkavégzés közbeni sztatikus feltöltődés megakadályozására.

 • EC-TEC motor

  EC-TEC hajtóműelv a rendkívüli erőkifejtés érdekében, a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett.

 • Lítium-ion akku

  Nagyteljesítményű lítium-ion akku csomaggal felszerelve.

 • StickFix STF

  Csiszolóanyagok gyors rögzítéséhez – ragasztás és csíptetés nélkül – a nagyobb gazdaságosság érdekében.

 • MMC Electronic Multi-Material-Control

  Az anyagminőségnek megfelelő munkavégzés érdekében: nagy teljesítményű „Multi Material Control” elektronika szabályozható fordulatszámmal, fordulatszámtartással és hőmérséklet-ellenőrzéssel.

 • CLEANTEC

  A beépített bajonettzár összekötőkötő elemként funkcionál az elszívó és gép között.

 • plug it

  Levehető, cserélhető hálózati kábel pillanatzárral a gyors átszereléshez.

 • Rezgésgátló

  Szabadalmaztatott vibráció-stop kiegyensúlyozás az optimális nyugodt csiszolás érdekében az egészséget kímélő munkavégzéshez.

 • MPE-csiszolótalp

  A csiszolótalpak és -tányérok rendkívül kopásálló anyagból készülnek, a hosszú élettartamért.

 • Turbó-elszívás

  A Turbó-elszívás tiszta és pormentes levegőt és szabad látási viszonyokat biztosít a munkavégzés folyamán.

 • Védő

  Óvja a csiszolótányért és a munkadarabot a szegélyhez közeli munkavégzés során.

 • Bluetooth®

  Bluetooth® kommunikáció az akkuegység és az elszívó között.

Műszaki adatok

Akkumulátorfeszültség
18 V
Li-ion akkukapacitás
3,10 Ah
Üresjárati fordulatszám
6 000 - 10 000 min⁻¹
Csiszolólöket
2,00 mm
Cserélhető csiszolótalp
100 x 150 mm
Csatlakozás porelszívás részére Ø
27 mm
Súly Li-ion akkuval
1,40 kg

Zaj- és vibrációs értékek

Csiszolás: Teljes rezgési középérték ah
2,50 m/s²
Csiszolás: Bizonytalanság (zaj) K
3,00 dB
Csiszolás: Bizonytalanság (rezgés) K
2,00 m/s²
Csiszolás: A értékű hangnyomásszint LpA
68,00 dB(A)
Csiszolás: A értékű hangteljesítményszint LWA
79,00 dB(A)

Szállítási terjedelem DTSC 400 Li 3,1 I-Plus

Szerszám

Akkus deltacsiszoló

SYSTAINER-ben SYS 2 T-LOC
 • Tartozékok
  Csiszolótalp

  SSH-STF-Delta100x150/7

 • Tartozékok
  Protektor

  PR DTS-R 100x150

 • Tartozékok
  Hosszú élettartamú porzsák

  SB-Longlife RTS/DTS/ETS

 • Tartozékok
  Akkucsomag

  BP 18 Li 3,1 Ergo-I

 • Tartozékok
  Gyorstöltő berendezés

  TCL 6

Prospektusok & használati útmutatók

Tartozékok

 • ÚJ
  Akkucsomag BP 18 Li 3,1 Ergo-I

  RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkus csiszolókhoz

  Rendelési szám: 202497

 • ÚJ
  Akkucsomag BP 18 Li 3,1 Ergo

  RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkus csiszolókhoz

  Rendelési szám: 202499

 • ÚJ
  Hálózati töltőadapter ACA 220-240/18V Ergo

  RTSC 400, DTSC 400, ETSC 125 akkus csiszolókhoz

  Rendelési szám: 202501

 • Protektor PR DTS-R 100x150

  DTS 400 REQ, DTSC 400 típushoz

  Rendelési szám: 201692

 • Hosszú élettartamú porzsák SB-Longlife RTS/DTS/ETS

  RTS 400, RTSC 400, DTS 400, DTSC 400, ETS 125, ETSC 125 számára

  Rendelési szám: 201693

 • Csiszolótalp SSH-STF-Delta100x150/7

  DTS 400, DTSC 400, DS 400 típushoz

  Rendelési szám: 493723

 • Gyorstöltő berendezés TCL 6

  minden Li-ion akkumulátorhoz (kivéve CXS/TXS)

  Rendelési szám: 201135


További kivitelek

 • ÚJ Akkus termékek
  ETSC 125 akkus excentercsiszoló

  ETSC 125 Li-Basic ETSC 125 Li 3,1 I-Plus ETSC 125 Li 3,1 I-Set
 • ÚJ Akkus termékek
  RTSC 400 vibrációs csiszoló

  RTSC 400 Li-Basic RTSC 400 Li 3,1 I-Plus RTSC 400 Li 3,1 I-Set
 1. A gyártó által ajánlott szakkereskedői irányár. Az árak szakkereskedőnkként eltérhetnek.