Az újdonságok áttekintése.

- Kérjük, válasszon -

Az új kezdőoldal

Új szerkezet, gyors hozzáférések.

A kezdőoldal új szerkezete gyors áttekintést tesz lehetővé. Új elem a „Tudás” kategória. Itt találhatók a termékekre vonatkozó továbbvezető információk és videók.  A kezdőoldalon található gyors hozzáférések kerülőutak nélkül vezetnek a kívánt információhoz: aktuális akciókhoz, a részlegekhez, valamint a vállalattal kapcsolatos információkhoz. 

Még több információ a termékekről

Áttekintés.

Az új oldal mostantól számos kiegészítő információval szolgál a termékekhez. Az új videók egyszerűen mutatják be a szerszámok előnyeit, tippeket és trükköket mutatnak be a felhasználási területekkel kapcsolatban. 

Tovább a termék áttekintéséhez

Keresés és találatok

Jobb struktúra, jobb eredmények.

Az optimalizált kereső funkcióval most még gyorsabban megtalálhatja, amit keres: mostantól egy keresőkifejezés beírásakor a harmadik karaktertől a találatok megjelennek. Emellett lehetőség van a keresési eredmények kategóriák, pl. termékek, tartozékok, tudás és egyéb szerinti szűrésére. 

Szűrje most a termékek keresését.

Az új szűrő funkcióval szűkítse a termékek körét.

Az új szűrőfunkcióval először a termékkategória választható ki. A kiválasztott elemek a második lépésben további szűrőkkel szűkíthetők. Így a kiválasztott szűrési feltételekhez csak a releváns termékek jelennek meg.

Tovább a termék áttekintéséhez

Optimális megjelenés minden készüléken

Mindig és mindenütt.

Akár otthon a számítógépen, akár útközben a tableten vagy az okostelefonon: az új weboldal készülékéhez alkalmazkodik. Így a weboldal egyszerűen használható minden helyzetben.

Egyszerűbb folyamatok

Gyorsabban a célnál.

Az optimalizált folyamatok révén most még egyszerűbb és gyorsabb a regisztráció, pl. a SERVICE all-inclusive szolgáltatásra, vagy a javítási szolgáltatás során történő regisztráció.

A kereskedő keresése navigációs funkcióval bővült. Ennek előnye: a megfelelő kereskedő kiválasztását követően közvetlenül indítható a navigáció a kereskedőhöz. 

Tovább a kereskedő kereséséhez

Festool szolgáltatások

Várakozás a myFestoolra

Rövidesen a myFestool optimalizálása is elkészül, és minden készüléken elérhető lesz. Addig is a meglévő fiókjába történő, és az új bejelentkezések az eddigiek szerint történnek a meglévő myFestool portálon keresztül. 

A myFestool bejelentkezéshez
myFestool